HOLMER Maschinenbau GmbHBayern Dünya piyasasinda öncü

HOLMER Maschinenbau GmbH’nın ana merkezi Eggmühl Regensburg’dadır. Kendinden sürüşlü şeker pancarı tam kapsamlı toplama alanında dünya öncüsüyüz. Fransa, Polonya, Çek Cumhuriyeti, Ukrayna, Birleşik Devletler ve Çin temsilciliğindeki bağlı şirketler ile HOLMER ekibi 400 çalışandan oluşmaktadır. Orta büyüklükteki makine inşaat şirketi olarak büyük bir tutku ile teknolojik öncü tarım makinelerini geliştirmekteyiz, inşa etmekteyiz, işletmekteyiz ve danışmanlığını sağlamaktayız.
HOLMER Maschinenbau GmbH 1969 yılında kurulmuştur ve 1974 yılında ilk 6 sıralı kendinden sürüşlü şeker pancarı tam toplama makinesini oluşturmuştur. O günden bu yana HOLMER makinesi müşterileri dünya çapında 40’dan fazla ülkede başarıya koşmaktadır.
4.000 adet şeker pancarı tam toplama makineleri Eggmühl işletme depolarından çıkış yapmıştır ve güncel olarak model Terra Dos T4 ,,2014 yılının makinesi’’ olarak ödül almıştır.
Havuç temizleme yükleyici Terra Felis 3 evo ile HOLMER şeker pancarı toplama ve yükleme tekniği alanında Fulliner olarak yerini almıştır. Onun dışında Terra Variant dünya çapındaki en yüksek performansı gösteren taşıyıcı makine olarak özellikle direk gübre işlemesi konusunda yeni ölçütler vermiştir.

 

 

 

EXEL grubunun bir parçası olarak HOLMERev sahibi ailesi Ballu.

EXEL Industries, tarımsal ekipman, sanayi ve eğlence alanlarında sermaye malları ve ilgili hizmetleri tasarlayan, üreten ve pazarlayan bir Fransız aile şirketidir.

Bu çözümler, müşterileri için artan verimlilik ve üretkenliği teşvik eder , onların çevresel ve toplumsal hedeflerine ulaşmalarını sağlarken yaşam zevkine katkıda bulunur.

 

EXEL Endüstri, müşterilerin ihtiyaçlarını her zaman ve her yerde karşılamak için 2 unsur çerçevesinde bir model inşaa etti,

Holdingimiz, özellikle finansman, yasal konular, stratejik çalışmalar, birleşme ve satın almalar, sınai mülkiyet, dönüşüm, insan kaynakları ve sonuçların konsolidasyonu olmak üzere şirketler arası işlevlerden sorumludur.

Çeşitli faaliyetler, değer zinciri boyunca süreçleri yönetmek için önemli ölçüde özerkliğe sahiptir.

 

Hızla değişen bir dünyada, EXEL Industries, istikrarlı bir çoğunluk hissedarı ve güçlü markalar üzerine inşa ederek kendini dönüştürüyor ve yeni çözümler hayal ediyor.

Yves Belegaud 2019 ‚da CEO olarak atandı.