Künye

Feragat:

 

HOLMER Maschinenbau GmbH

 

Regensburger Straße 20

84069 Schierling/Eggmühl

GERMANY

TEL.: +49 (0) 9451 93 03-0

FAX: +49 (0) 9451 93 03-31 3200

info(at)holmer-maschinenbau.com


 
Vergi Numarası: 244/115/60178
KDV.- Nr.: DE 814 919 702

Mahkeme:
10783, Amtsgericht Regensburg HRB
 
Genel Müdür:
Bay Martin Führer
Internet: www.holmer-maschinenbau.com
 
Sorularınız ve yorumlarınız için lütfen bu web sitesi üzerinden iletişim kurunuz:
E-posta: marketing(at)holmer-maschinenbau.com

 

 
Sitemizin tüm detayları dikkatli bir şekilde kontrol edilmiştir. Yazım hataları ile teknik hatalar, unutma vs.. ile girişlerin doğruluğu, güncelliği ve bütünlüğü konusunda herhangi bir sorumluluk kabul edilmez. Özellikle bağlantılar aracılığıyla ulaşılabilir bilgilerin bütünlüğü ve doğruluğu garanti edilmez.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Baskı Dükkanı
 
§ 5 TMG çerçevesindeki bilgiler:
 
HOLMER Maschinenbau GmbH
Regensburger Straße 20
84069 Schierling /Eggmühl
ALMANYA
TEL.: + 49 (0) 94 51/93 03-0
FAKS: + 49 (0) 94 51/93 03-31 32 00
İnfo (at) holmer-maschinenbau.com
 
KDV numarası: 244/115/60178
KDV kimlik No: DE 814 919 702

 
Genel Müdür: Wolfgang Bergmann
 
Ticari sicil kaydı
Sicil Kayıt Mahkemesi: Amtsgericht Regensburg
Kayıt numarası: HRB 10783
 
Satış Vergisi Kanunu § 27’ye göre Satış Vergi Kimlik Numarası: DE 814 919 702
 

Telif hakkı
Bu sayfada sayfayı hazırlayan tarafından oluşturulan içerikler ve çalışmalar çalışır Alman Telif Hakları yasalarına tabidir. Bunların çoğaltılması, düzenlenmesi, dağıtımı ve herhangi bir şekilde kullanımı telif hakkı kanunu gereğince ilgili yazarın veya yaratıcısının yazılı iznini gerektirir. Bu sayfanın indirilmesi ve kopyalarına ticari olmayan kişisel kullanımlar için izin verilmektedir. Bu sayfada bulunan içerikler sayfa sahibi tarafından oluşturulmamışsa, üçüncü tarafların telif haklarına riayet edilmelidir. Üçüncü şahıslara ait olan içerikler özellikle atıfta bulunularak belirtilmiştir. Herhangi bir telif hakkı ihlalinin gerçekleştiğini fark ederseniz, bu konuda bilgi vermenizi rica ederiz. Herhangi bir ihlalin farkında olduğumuz anda hemen bu içeriği kaldıracağız.
Çevrimiçi Tüketici İşleri Uyuşmazlıklarının Çözümü (Madde 14 Prg  1 ODR Kanunu):
Avrupa Komisyonu sayfasında http://ec.europa.eu/consumers/odr çevrimiçi uyuşmazlık çözümü için bir platform hazırlamıştır.
 

Kpsept - Tasarım - Gerçekleştirme

CONCEPTNET GmbH

 

 

Genel yasalara göre sunucu, kullanıma hazırladığı kendi içeriğinden sorumludur. Kendi hazırladığı içerikler, diğer sunucuların hazırladığı içeriklere çapraz atıfta olduğunda ayırt edilir.
 
Yabancı web sayflarına bağlantılı link referansları, sadece bilgi amaçlı dır. Bu yabancı içeriklerin sorumluluğu, sadece içeriği hazırlayan sunucuya aittir. Uygun bağlantılara yönlendirmeden önce, diğer sunucuların web sayfaları, oldukça itinalı, mümkün olduğunca en iyi bilgi ve kanaatle denetlenir. Fakat bu, diğer bağlantılara da erişilen bilgilerin doğruluğunu ve eksik olmadığını garantilemez. Diğer web sayflarının içeriği, şu anda HOLMER Maschinenbau Ltd. Şti. Nin bilgisi olmadan değiştirilebilir.

Bu sayfadaki tüm bağlantı linkleri için geçerlidir: Anasayfamızdaki linkle diğer sunucuların erişilebilen sayfalarının tasarım ve içeriği üzerinde her hangi bir etkimiz olmadığını ve içerikleri hazırlamalarında her hangi bir etkimizin olmadığını vurguluyoruz. Bu beyan, anasayfadaki bütün sayfalar ve sayfaya yerleştirilen linkler için geçerlidir.
 
Şayet HOLMER Maschinenbau Ltd. Şti, içeriklerinin şikayete sebep olduğu sayfalara atıfta bulunursa, lütfen bize bildiriniz.
 
HOLMER Maschinenbau Ltd. Şti, önceden haber vermeksizin hazırlanan bilgileri değiştirme, bunlara ekleme yapma veya kaldirma hakkina sahiptir. Ayrıca anasayfanın tamamen çalışmasını durdurma hakkımız vardır ve anasayfamızın içeriğinin güncelleştirilmesinde sorumlu değiliz.
HOLMER Maschinenbau Ltd. Şti, kendi takdirine göre şuanda bu web sayfasını her hangi bir bildirimde bulunmadan kısmen ya da tamamen değiştirebilir ve faaliyetini durdurabilir ve bu web sayfasının içeriğini güncellemekten mesul de değildir.
Web sayfası ve onun kullanımıyla bağlantılı olan her türlü hak ve işlemler, Federal Almanya kanunlarına tabidir.